Agile trainingen Incompany

Wil je een Agile training op maat? Op basis van de specifieke doelen en situatie van jouw organisatie ontwikkelen wij graag een incompany training op maat. 

Standaardisatie op maat

Het Agile en Lean gedachtegoed is onze passie. Daar maken we jou en je organisatie graag deelgenoot van. Onze voorwaarde: het verkrijgen van een goed beeld van de huidige situatie in jouw organisatie. Alleen zó kiezen we de beste aanpak en kunnen we de impact van het programma zo groot mogelijk laten zijn. We laten onze rol in de organisatie en de invulling van het programma altijd aansluiten op de wensen en behoefte. Tegelijkertijd maken we uiteraard gebruik van de expertise en trainingen die reeds beschikbaar zijn, zoals de Professional Scrum Master, we noemen dat standaardisatie op maat.

 

Agile Incompany Training Scrum

Direct impact

Een incompany trainingsprogramma is een uitstekende start van een Agile transformatie, maar is ook uitermate geschikt als interventie gedurende het traject. Een training op maat biedt de mogelijkheid om direct impact in de organisatie te realiseren. Naast het ontwikkelen van kennis en vaardigheden van individuele medewerkers pakken we gezamenlijk een actuele uitdaging binnen jouw organisatie aan!

Graag komen we bij je langs en maken we een voorstel op maat. Wil je een afspraak plannen of meer informatie? Neem contact met ons op!

Wat levert de training u op?

  • Een duidelijk beeld wat Agile oplevert binnen de organisatie.
  • Een gezamenlijk referentiekader van Agile
  • Enthousiasme voor de Agile-filosofie binnen de organisatie
  • Concrete verbeterplannen binnen de organisatie

Geïnteresseerd?

Al onze trainingen worden ook incompany gegeven. Wij passen hier “standaardisatie op maat” toe. Dit betekent dat we onze standaard trainingen altijd op maat maken naar de ontwikkelbehoeften van jouw organisatie