Maak gratis kennis met Agile

‘Wat is Agile werken?’ In de Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken in een waar Scrum simulatiespel: Het bouwen van een LEGO stad! 

Je wordt uitgedaagd om écht anders te werken dan je wellicht gewend bent door het spelenderwijs toepassen van de Agile principes. Als je dan terug komt op kantoor kan je je collega’s meenemen in wat Agile en Scrum werken inhoudt en of dit iets voor jullie organisatie is. Ook weet je welke Agile trainingen voor jou geschikt zijn. Nieuwsgierig geworden?

Doelgroep

Voor iedereen die iets met Agile wil gaan doen maar nog niet zo goed weet wat het is en wat je ermee kunt. Als je je direct in wilt schrijven voor een Agile training, dan kun je deze middag overslaan. Een vooropleiding is niet nodig.

Praktische informatie

De training duurt een halve dag, van 13:00 uur tot 17:00 uur. De trainingen worden altijd door twee trainers gegeven.

Wat gaan we doen?

Met het spelen van een simulatiespel ga je het Scrum framework ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert door te doen en te reflecteren. Als LCG doen we dit met verschillende werkvormen, bevlogen trainers, anekdotes en verhalen uit de praktijk en uiteraard met een gezonde dosis humor. We nemen je stapje voor stapje mee door de theorie en passen de principes direct toe in de praktijk zodat je ook ervaart wat werken met de Agile principes betekent. Tot slot is het Scrum simulatiespel zo opgebouwd dat je alle kans krijgt om dat wat je leert te vertalen naar je eigen situatie zodat je ook ervaart wat werken met de Agile principes betekent. Tot slot is het Scrum simulatiespel zo opgebouwd dat je alle kans krijgt om dat wat je leert te vertalen naar je eigen situatie zodat je geïnspireerd kan afsluiten met een borrel!

Opbouw workshop

Agile en Scrum Inspiratiesessie

 

Locatie

  • De training vindt plaats in Conferentiecentrum in Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Dit is de ideale plek voor onze trainingen, het ligt centraal in het land op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier een fijne wandeling maken tijdens de lunchpauze. Kom je met de auto of met het OV? Of wil je blijven slapen? Klik hier voor meer informatie.
  • De fantastische medewerkers van Kaap Doorn zorgen voor een uitstekende lunch en de hele dag door goede koffie, verse thee, onbeperkt fruit, snoep en fris.

Kosten

  • Deze vier uur durende workshop is gratis!

Agile Inspiratiesessie

 

Agile Inspiratiesessie

 

Agile Inspiratiesessie

 

Agile Inspiratiesessie

 

Geïnteresseerd?

Een eerste gratis kennismaking met Agile en Scrum. Aan de hand van een simulatie worden theorie en praktijk bij elkaar gebracht. Samen met ons maak je al de vertaalslag naar jouw organisatie!​​