Wil jij écht de kwaliteit leveren waar jouw klanten om vragen?

Je bent onderdeel van een team dat zich bezig houdt met de ontwikkeling en levering van producten en of diensten. Jouw team heeft het drukker dan ooit omdat de behoefte van klanten steeds sneller verandert. Die veranderende klantvraag vraagt om continu mee te bewegen. Maar je vraagt je af, hoe ga je dat als team dan wel organisatie doen?

Met de Agile filosofie, door het Scrum raamwerk toe te passen. Dit raamwerk helpt je om het ontwikkel/verbeterproces voor jou team en de klant op een transparante manier, in kleine stappen tot resultaat te brengen. Dit alles met als doel om sneller en continu klantwaarde te leveren. 

Wij helpen de transformatie naar een Scrum Team te maken. Je staat er dus niet alleen voor!

En het mooiste is…na 6 Sprints, een periode van ongeveer 12 tot 16 weken, is jouw Scrum Team klaar om het zelf te doen.

Scrum Team opstart coaching 

Wat gaan we doen? 

Met onze start-up coaching begeleiden we jouw team in 6 sprints naar een zelfstandig opererend Scrum Team. We helpen jouw team de Agile manier van denken en de Scrum manier van werken te doorgronden. We gaan uit van het principe ‘voor doen, samen doen, zelf doen’ waarbij we in het begin actief bezig zijn met opstarten van het Scrum Team en in volgende sprints meer regie aan het team zelf gaan geven.

Wat levert het mij op? 

Na 6 sprints is het team klaar om zelfstandig te opereren als een goed presterend Scrum Team. Er is een sterk fundament vanuit een gedeelde visie aanwezig. Het team is gecommitteerd aan het creëren van klantwaarde vanuit een helder omschreven prioritering. Dit resulteert in zichtbaar betere cijfers op klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en financieel resultaat. 

Wil jij aan de slag met onze Scrum Team opstart coaching? Neem contact met ons op. 

Neem contact op >