Maak gratis kennis met Agile

In één middag nemen we je mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken in een waar Scrum simulatiespel: Het bouwen van een LEGO stad! Je wordt uitgedaagd om écht anders te werken dan je wellicht gewend bent door het spelenderwijs toepassen van de Agile principes. Als je dan terug komt op kantoor kan je je collega’s meenemen in wat Agile en Scrum werken inhoudt en of dit iets voor jullie organisatie is. Ook weet je welke Agile trainingen voor jou geschikt zijn.

 

 

Wat gaan we doen?

Met het spelen van een simulatiespel ga je het Scrum framework ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert door te doen en te reflecteren. Als LCG doen we dit met verschillende werkvormen, bevlogen trainers, anekdotes en verhalen uit de praktijk en uiteraard met een gezonde dosis humor. We nemen je stapje voor stapje mee door de theorie en passen de principes direct toe in de praktijk zodat je ook ervaart wat werken met de Agile principes betekent. Tot slot is het Scrum simulatiespel zo opgebouwd dat je alle kans krijgt om dat wat je leert te vertalen naar je eigen situatie zodat je geïnspireerd kan afsluiten met een borrel!

 

Opbouw training Agile Inspiratiesessie

 

Praktische informatie

De training duurt een halve dag, van 13:00 uur tot 17:00 uur. De trainingen worden altijd door twee trainers gegeven.

 

Doelgroep
Voor iedereen die iets met Agile wil gaan doen maar nog niet zo goed weet wat het is en wat je ermee kunt. Als je je direct in wilt schrijven voor een Agile training, dan kun je deze middag overslaan. Een vooropleiding is niet nodig.

 

Kosten
Deze workshop is gratis.

 

Locatie

De training vindt plaats in Conferentiecentrum Kaap Doorn.

 

Conferentiecentrum Kaap Doorn (omgeving Utrecht)
Adres: Postweg 9, 3941 KA Doorn. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid op de locatie aanwezig. 
Indien je met het openbaar vervoer reist kun je vanaf het NS station Driebergen-Zeist gebruik maken van een shuttleservice naar Kaap Doorn. Deze kun je hier reserveren. Vanaf het NS station is de reisduur ongeveer 15 minuten. De kosten voor het gebruik van deze shuttleservice zijn €15,00 per persoon voor een retour.
Zie voor meer informatie: www.kaapdoorn.nl.

 

Meld je gratis aan >

Geïnteresseerd?

Een eerste gratis kennismaking met Agile. Aan de hand van een Agile simulatie worden theorie en praktijk bij elkaar gebracht. Leren door te doen!

 
 
 

Data

Agile Inspiratiesessie

  • vr 15 dec 2017

    Geen plaatsen meer beschikbaar

 

Agile Inspiratiesessie

  • do 08 feb 2018

 

Agile Inspiratiesessie

  • do 19 apr 2018

 

Agile Inspiratiesessie

  • do 14 jun 2018