Vincent Quint
Lean consultant & trainer

Nieuwsgierig, daadkracht, humor

Vincent is consultant, coach en trainer bij de Lean Consultancy Group. Hij heeft (International) Business Administration gestudeerd in Groningen (BSc) en Amsterdam (MSc). Een studie waar je leert vanuit een internationaal perspectief te acteren. De kracht van de verschillen tussen culturen heeft grote indruk op hem gemaakt. Zien hoe organisaties optimaal mee kunnen bewegen met de veranderende behoefte en vraag vanuit de markt vindt hij zeer interessant.

Na zijn studie heeft Vincent het ORMIT Management traineeship gevolgd en opdrachten bij onder andere Philips en Rabobank gedaan. Daar heeft hij geleerd dat hij zijn nieuwsgierigheid en oprechte interesse in mensen goed kan inzetten bij complexe vraagstukken. Vincent creëert graag een open sfeer waar ontdekken en plezier centraal staan. Hierdoor zet hij mensen in hun kracht en kan er optimaal samen worden gewerkt naar een concreet resultaat. Zijn inlevingsvermogen, humor en daadkracht zorgen er voor dat hij anderen om zich heen weet te inspireren en te motiveren.

In Amsterdam vermaakt Vincent zich prima door af te spreken met zijn vrienden, een bezoekje aan Artis te brengen of door een rondje hard te lopen. Daarnaast vindt Vincent het lekker om uitgebreid te koken voor zijn vrienden en vriendin. En wanneer er tijd over is zoekt hij, het liefst ver weg, de natuur op.

 

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden