Ronnie Wenting
Lean Consultant & trainer

Enthousiast, analytisch, pragmatisch

Ronnie is Lean consultant bij de Lean Consultancy Group en actief als trainer voor www.leantrainingen.nl.

Ronnie heeft diverse organisaties ondersteund bij de implementatie van Lean, van een installatiebedrijf tot diverse overheidsinstellingen. Momenteel ondersteunt Ronnie de business to business sales afdeling van een energiebedrijf om met behulp van Lean de ambitie te verwezenlijken om de beste in de sector te worden. Daarnaast begeleidt Ronnie diverse buffelsessies bij gemeenten.

Ronnie heeft Bedrijfskunde (WO) gestudeerd met als afstudeerrichting Marketing. Voor hij bij de Lean Consultancy Group kwam werken, is Ronnie werkzaam geweest bij Laurus, Nuon en Alliander. Bij Nuon en Alliander heeft hij zich gespecialiseerd in Lean management.

Ronnie is er van overtuigd dat veranderen beter gaat door het leuk te maken. Elke medewerker binnen elke organisatie wordt gelukkiger als hij de mogelijkheid krijgt om meer waarde toe te voegen voor de klant. Ronnie gebruikt analytisch vermogen om complexe vraagstukken pragmatisch aan te pakken op de werkvloer. Gecombineerd met humor en enthousiasme lukt het Ronnie om mensen mee te krijgen en samen mooie resultaten te boeken. Hier krijgt hij ook zelf veel energie van!

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden