Rianne Camps
Lean consultant & trainer

Pragmatisch, creatief, samenwerken

Rianne haar specialisme is (MBTI)-teamontwikkeling en mensen in staat stellen anders samen te werken om zo betere en snellere resultaten te realiseren. Ze doorbreekt bestaande patronen door houding, gedrag en samenwerking bespreekbaar en dus beïnvloedbaar te maken. Haar aanpak is actiegericht, pragmatisch en vooral sámen.

Na haar studie International Management is Rianne gestart in een traineeship bij ABN AMRO en heeft ze diverse functies bekleed. In het voorjaar van 2012 werd Lean ingevoerd op de afdeling waar Rianne werkte. Ze werd door het gedachtegoed gegrepen door de andere manier van kijken. Door na te gaan wat kerntaken, niet-kerntaken en verspilling zijn, ga je meer gedaan krijgen door slimmer te werken in plaats van harder. Het enthousiasme werd snel groter toen ze zich verder verdiepte in de methodologie en niet veel later maakte ze de overstap naar het Lean-team om deze kennis weer te kunnen uit- en overdragen.

In de praktijk kwam ze erachter dat de sleutel tot efficiënter en effectiever werken vaak zit in samenwerking en communiceren. Ze heeft zich daarom gespecialiseerd in MBTI (Myers-Briggs Type Indicator). Hiermee kun je mensen en teams op een positieve manier inzicht geven in de verschillen tussen persoonlijkheden. Dit inzicht leidt tot begrip en resulteert direct in een verbeterde samenwerking. Rianne is bij LCG gaan werken om het moois wat Lean te bieden heeft ook over te brengen in verschillende sectoren en bedrijven.

Rianne woont in Amsterdam met haar man en twee zoontjes en ze geniet erg van uitgebreid koken voor haar gezin, vrienden en familie. Ze kan haar creativiteit goed kwijt in het maken van food-art en versieren van (verjaardags)taarten.

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden