Reinko de Vries
Lean Consultant & trainer

Creatieve denker, positief, verbinder

Reinko is consultant en Lean trainer bij de Lean Consultancy Group. Hij heeft een achtergrond in Natuurwetenschappen & Innovatiemanagement (WO Bachelor) en Economische Geografie (WO Master), beide behaald aan de Universiteit Utrecht, aangevuld met een minor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen. In deze tijd heeft hij Spaans ook onder de knie gekregen door enkele maanden in Spanje en Costa Rica te studeren. Na zijn studie heeft hij een traineeship bij YSE Program doorlopen en is hij aan de slag gegaan als Lean coach bij het Kadaster. Inmiddels werkt Reinko alweer ruim drie jaar voor de Lean Consultancy Group en heeft hij meerdere trajecten begeleid en trainingen gegeven in diverse sectoren. 

Zijn enthousiasme voor de Lean filosofie ligt in de eenvoudige concepten die vrijwel allemaal een diepere betekenis hebben. Een voorbeeld daarvan is het spanningsveld tussen mens en proces. Don’t blame the people, blame the process is een credo wat hij hier graag bij gebruikt. Hij geniet er van om mensen te helpen het beste in elkaar naar boven te halen en om vervolgens gezamenlijk procesverbeteringen op te pakken. Ontwikkeling van persoonlijkheid en talent streeft hij na, voor zichzelf, maar ook voor anderen. Reinko onderscheidt zich door zijn creatieve manier van denken. Hij verzorgt trainingen en workshops met plezier en een positieve uitstraling. Hij is in staat zich te verbinden met mensen op alle niveaus. 

 

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden