Merel Schut
Lean Consultant & trainer

Energiek, kritisch, mensgericht

Merel Schut streeft er naar de wereld een betere en gelukkigere plek te maken. Na haar studie International Relations in Groningen en Sydney (Australië) besefte ze dat ze hiermee het beste klein kon beginnen. Ze heeft tijdens het management traineeship bij ORMIT bij bedrijven als ABN AMRO, Rabobank en Turien&Co. Assuradeuren het verschil gemaakt door haar enthousiasme en energie over te brengen op anderen. Binnen zowel ABN AMRO als Turien&Co heeft ze bijgedragen aan het implementeren van Lean (dagstarts, klantfocus en waardestroom analyse).

Merel is naast energiek en enthousiast ook iemand met veel oog voor anderen. Ze is niet bang om direct te zijn en opbouwende kritiek te delen, zolang dit toegevoegde waarde heeft. Ze staat dan ook open voor de mening van een ander over haar eigen doen en laten zodat ze zelf ook blijft groeien. Daarnaast werkt ze het liefst aan een tastbaar resultaat omdat dit haar het meest genoegdoening geeft.

Naast haar werk houdt Merel van het bourgondische leven. Wijn en het proces om tot een goede wijn te komen vindt ze dan ook erg interessant (en lekker). Een andere hobby is het maken van eigen sieraden. Maar bovenal geniet Merel vooral van de kleine dingen, die het leven zo mooi maken.

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden