Marco Tielemans
Lean Consultant & trainer

Passie voor leiderschap, mensgericht, prikkelend

Marco is een samenwerkingspartner van de Lean Consultancy Group. Hij is actief als Lean Consultant en trainer voor www.leantrainingen.nl.

Marco heeft ruim 15 jaar ervaring in het ondersteunen van verbeterprogramma´s. Hij wisselt zijn werk af tussen dienstverlening en productiebedrijven. Momenteel begeleidt hij het management van een keukenproducent in hun Lean leiderschap, begeleidt hij verandermanagers van een verzekeringsbedrijf en implementeert hij continu verbeteren in meerdere organisaties. Ook coacht hij op persoonlijke ontwikkeling, zoals outplacement.

Marco heeft Engels en didactiek gestudeerd aan de Radboud Universiteit met Beleid en Bestuur als deelstudie. Hij is tevens Certified Trainer en opgeleid in NLP. Maar de echte leerschool, daar is hij dagelijks, op de werkvloer met klanten en collega-consultants waarmee hij Lean, TPM en verandermanagement tot leven brengt.

Marco is besmet met het verbetervirus. Iedere organisatie kan leren steeds beter te worden in verbeteren. Hij wil graag helpen om het beste uit mensen te halen. Doen wat werkt is daarbij zijn motto. Met zijn passie voor leiderschap richt hij zich op het in beweging krijgen van iedereen. Als ondernemer legt hij de vinger snel op de zere plek en schept hij een veilig klimaat waarin je kunt veranderen. Hij prikkelt je om zelf verantwoordelijkheid te nemen en verbeteren naar je eigen hand te zetten. Het geeft hem een kick als teams tastbare resultaten halen. Echt mensenwerk.

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden