Leoni Bekken
Lean consultant & trainer

Enthousiast, gedreven, passie voor ‘mensen gelukkig maken’

Leoni is een energieke en gedreven trainer en consultant bij LCG. Met haar enthousiasme en optimisme weet ze mensen te inspireren en in beweging te krijgen. Door dit te combineren met haar inlevingsvermogen en oog voor de mens, helpt zij individuen, teams en organisaties zich continu te ontwikkelen. Leoni is een echte doenker; zij combineert denken en doen. Zij krijgt energie van samen experimenten bedenken en uitvoeren om het werk elke keer een stukje beter én vooral leuker te maken.

‘Mensen gelukkig maken’ is waar het voor Leoni allemaal om draait. Zowel klanten als medewerkers. Door haar studie International Hotel Management en haar jarenlange ervaring in de hotelwereld, weet Leoni wat het écht betekent om de klant (of gast) centraal te zetten. Eén van de basisprincipes van Lean. Tijdens haar vervolgstudie, de master Organisational Change & Consulting, voegde Leoni daar het perspectief van de medewerker aan toe. Als organisatieadviseur bij ProRail begeleidde zij verandertrajecten waarbij haar focus lag op het ontwikkelen en inspireren van medewerkers. Bij LCG vindt ze de combinatie tussen beiden. Het 50-jaren doel van LCG en de filosofie zijn haar dan ook op het lijf geschreven. Van klant zijn een feestje te maken en voor medewerkers het werk inspirerend laten zijn, zit in haar DNA!

Ook buiten haar werk vindt Leoni het heerlijk om ‘mensen gelukkig te maken’. Ze organiseert dan ook graag uitgebreide etentjes voor vrienden. En om dat te compenseren wordt er veel gesport; hardlopen, bootcampen, wielrennen. Alles wat je buiten kan doen, is Leoni voor te porren. Verder heeft Leoni een passie voor Afrika. Hier heeft zij samen met haar vriend vier maanden drondgetrokken. Volledig back to basic, om met beide benen op de grond, vol nieuwe energie weer terug te komen in Nederland. Iets wat ze iedereen aanraadt ooit te doen!

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden