Laura van Keeken
Agile consultant & trainer - Lean consultant & trainer

Samenwerken, open, doelgericht

Laura is consultant bij LCG en actief als trainer voor agilescrumtrainingen.nl en leantrainingen.nl. Laura is een groot aanhanger van het Agile en Lean gedachtegoed. Efficiënt werken waar het kan, samenwerken richting echte klantwaarde en gewoon doen!

Voor haar start bij LCG werkte Laura als Product Owner in een Scrum-team. Hier kon ze de opgedane kennis over Lean en Agile mooi in de praktijk brengen. Bij LCG combineert Laura dan ook Agile en Lean door middel van trainingen geven én consultancywerk. Teams begeleiden naar het behalen van hun doelen, een betere samenwerking en een meer open cultuur.

Laura woont in Nijmegen. Als ze haar deur uitstapt, wandelt ze zo het mooie Goffertpark in of maakt ze een uitstapje naar de kinderboerderij met haar zoontje. Verder is ze verliefd op Berlijn, het liefst bezoekt ze deze stad minimaal één keer per jaar. En als ze dichter bij huis blijft, dan slaat ze graag een balletje op de tennisbaan.

 

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden