Larissa Hendriksen
Agile consultant & trainer

Pro-actief, flexibel en enthousiast

Larissa is een gedreven, enthousiaste en creatieve Agile consultant en trainer die individuen, teams en organisaties begeleidt in een nieuwe manier van werken om ze zo tot bloei te laten komen. Ze kenmerkt zich door haar hoog ambitieniveau, grensverleggende manier van denken en grote mate van toegankelijkheid.

Tijdens haar Bachelor opleiding heeft Larissa vakken gevolgd aan de Ajou University in Zuid-Korea en Pécs University in Hongarije. Daar is haar passie voor organisatieculturen en leiderschap is ontstaan. Haar Bachelor werd opgevuld door de master Organizational Change & Consulting aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam, en ze sloot deze af met een thesis over ‘Visionary Leadership’.

In haar rol als Business Consultant binnen de ‘Strategy & Transformation’ unit, van Atos, is ze actief geweest in onder andere internationale transformatieopdrachten bij multinationals waarbij de focus lag op de Agile & DevOps mindset, processen en technologieën. Daar heeft Larissa haar visie ontwikkeld: de combinatie van principes, afkomstig uit Lean, Agile en DevOps, kunnen bij individuen, teams en organisaties leiden tot betere resultaten en dit vergroot de totale impact. Haar standpunt hierbij is: ‘One size does NOT fit all, wees creatief en experimenteer continu met het toevoegen van waarde als stip op de horizon.’

Met een hoge mate van pro-activiteit, flexibiliteit en enthousiasme streeft ze ernaar om in haar rol binnen LCG een inspiratiebron te zijn voor klanten van LCG en natuurlijk voor haar collega’s.

Larissa woont in Nijmegen en in haar vrije tijd houdt ze van winkelen, winkelen en nog meer winkelen. Daarnaast besteedt ze graag aandacht aan haar vriend, drinkt ze een goed wijntje met vriendinnen en brengt ze bezoekjes aan haar familie. Een andere passie van haar is om ieder jaar zo veel mogelijk nieuwe plekken in de wereld te ontdekken. Hiervoor gebruikt ze haar roze backpack, die tot de nok gevuld wordt, iedere keer weer. Sportief als ze is, trekt ze wekelijks de hardloopschoenen aan en ook wordt er regelmatig gerekt en gestretcht op de yoga mat.

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden