John van Belkum
Lean Consultant & trainer

Enthousiast, pragmatisch, klantgericht

Eind 2016 is John de Lean Consultancy Group komen versterken. John is Lean trainer en consultant en werkt daarnaast aan het verbeteren van onze World Class Office. De eerste ervaring met Lean heeft hij opgedaan in en na het Management Traineeship van ProRail. Zo verbeterde hij als leidinggevende het klachtenmeldpunt van het spoorse bedrijf en was hij als projectmanager verantwoordelijk voor het oprichten van een Lean ‘Meldkamer Spoor’. Na een periode gewerkt te hebben bij deze grote organisatie wilde John ervaren hoe het is om te werken in een kleiner, sneller en vernieuwend bedrijf. Een uitstap naar een start-up in de marketingbranche leerde hem nog beter wat hij wilde: verbeteren met plezier en ondernemersgeest.

John legde een belangrijke basis van zijn carrière in Mallorca. Hij werkte in een animatieteam en vermaakte gasten middels sportprogramma’s en musicalshows. Plezier geven zit hem sindsdien in het bloed en is daarom ook één van zijn belangrijkste kernwaarden: John maakt van trainingen en verbetertrajecten graag een feestje!

Niet alleen in zijn werk, maar ook daarbuiten is John een doener. Zo tennist hij vaak, houdt van koken en leert met plezier de Spaanse taal. Sinds september 2016 is hij de trotse vader van zijn dochter Floor en geniet hij samen met zijn vriendin van het Utrechtse leven.

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden