Isabelle Klaasse Bos
Lean Consultant & trainer

Mensgericht, sensitief, kritisch

Isabelle is bij de Lean Consultancy Group in dienst als Lean consultant en trainer. Zij is geïnspireerd door de kracht en veelzijdigheid van Lean. Lean helpt ons echt om vanuit klantwaarde de juiste – en steeds betere! – kwaliteit te leveren.

Isabelle heeft een groot hart voor de mensen om haar heen. Zij koos ervoor haar hart te volgen en studeerde daarom verpleegkunde. Zij werkte als verpleegkundige in een ziekenhuis en de thuiszorg. Vervolgens werkte zij tijdens haar masterstudie gezondheidswetenschappen (Universiteit Maastricht) als docent verpleegkunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Daar ontdekte zij haar gedrevenheid in het laten groeien van mensen: wat een energie komt er vrij als mensen durven te leren!

Een aantal jaren werkte Isabelle als adviseur op het gebied van kwaliteitscertificering (HKZ, een ISO-keurmerk) en procesverbeteringen. Zij vervulde daar onder andere de verbindende rol van kwaliteitsmanager in een grote zorgorganisatie. Ze stond bekend als uitdagend gesprekspartner voor mensen uit de hele organisatie.

Voordat Isabelle Lean coach was in het VU medisch centrum, werkte Isabelle samen met professionals aan procesverbeteringen. Vaak waren dat verbeteringen die ervoor zorgden dat patiënten sneller hun diagnose kregen in minder ziekenhuisbezoeken.

Als Lean coach, coachte zij teams en leidinggevenden om probleemoplossers met oog voor uitstekende kwaliteit te worden: op poliklinische afdelingen, in een laboratorium en in administratieve HR processen. Als Lean expert is Isabelle sensitief en toont zij tegelijk lef door de kritische vraag aan de juiste persoon te stellen.

Met Franse roots, geniet Isabelle in haar vrije tijd van mooi en (h)eerlijk eten met een bijpassend glas wijn. Haar twee kleine jongens maken haar een trotse moeder en leren haar iedere dag weer te genieten van de kleinste dingen des levens.

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden