Eppo Kuipers
Lean consultant & trainer

Eigenaar LCG, analytisch, scherp op procesbewaking

Eppo Kuipers is mede-eigenaar van de Lean Consultancy Group. Hij is actief als Lean Consultant en trainer voor www.leantrainingen.nl.

In de afgelopen jaren heeft Eppo diverse organisaties ondersteund bij hun Lean implementatie, van ministerie tot timmerfabriek. Momenteel ondersteunt Eppo een shared service center van een ministerie om binnenkort op eigen kracht continu te verbeteren met behulp van Lean. Hiervoor worden interne experts opgeleid en begeleid die de organisatie ondersteunen in deze continue verbetering.

Eppo heeft Bedrijfskunde (WO) en Personeel & Arbeid (HBO) gestudeerd en voor de oprichting van de Lean Consultancy Group gewerkt bij Randstad, ORMIT en Nuon. Bij Nuon heeft Eppo zich gespecialiseerd in Lean.

Eppo straalt enthousiasme en vertrouwen uit, beschikt over sterk analytisch denkvermogen, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en een positieve werkhouding. Dit stelt Eppo in staat om in korte tijd het vertrouwen te winnen, vraagstukken te analyseren en tot de kern te komen. Het zorgdragen voor een helder proces en het bewaken van de voortgang behoort hierbij tot zijn sterke punten. Van het krijgen en geven van verantwoordelijkheid krijgt hij energie!

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden