Crispijn Jansen
Lean consultant & trainer

Positief, denkt in kansen, verhalenverteller

Crispijn rondde begin 2012 het management traineeship van ORMIT af. Na opdrachten in de productieomgeving van VDL Enabling Technologies Group en op de Marketing & Sales afdeling van PostNL, werkte Crispijn mee aan de opbouw van het Customer Excellence (CE) programma binnen ABN AMRO IT. Sinds hij in dienst is bij de Lean Consultancy Group werkt hij zelf als CE expert mee aan het implementeren van Lean in diverse teams van ABN AMRO IT.

Vanuit nieuwsgierigheid en met positieve energie denkt Crispijn altijd in mogelijkheden en deze mindset brengt hij over op zijn omgeving. Op basis van een sterk analytisch vermogen is Crispijn scherp en doelgericht in workshops en trainingen. De impact op de mensen met wie hij werkt is voor hem het primaire doel en tegelijk ook de ultieme uitdaging. Hij staat altijd ‘aan’ en zal er alles aan doen de klantwens te vervullen. Vanuit een ontspannen contact is hij een betrouwbare, neutrale sparringpartner voor managers en medewerkers.

De Lean Consultancy Group raakt de kern van waar met mensen werken voor Crispijn om draait. Mensen activeren, zelf verantwoordelijk maken en gericht zijn op mensen gelukkig maken. Dat is hoe medewerkers empowered worden en hoe klanten echt geholpen worden. In zijn ogen brengt de LCG het trainersvak en consultancy werk op doeltreffende wijze bij elkaar.

In Nijmegen haalde Crispijn zijn masterdiploma in de Natuurkunde. Nu is dit vakgebied weer zijn hobby geworden. Hij woont in Amsterdam net als zijn vriendin Natída. Na een jaar intensief wielrennen met als resultaat vijf beklimmingen tijdens Alpe d’HuZes, staat hij nu weer veel op de tennisbaan. Je kunt Crispijn ook tegenkomen op diverse festivals, van North Sea Jazz tot Lowlands. Rust vindt Crispijn thuis op de bank, met een boek in zijn hand of een boeiende tv-serie op de buis.

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden