Berend Pekelharing
Lean consultant & trainer

Nieuwsgierig, open en resultaat met een glimlach

Berend is consultant en trainer bij de Lean Consultancy Group. Hij heeft een achtergrond in organisatiewetenschappen en verandermanagement. Hier kon hij zijn fascinatie voor mensen, cultuur en verandering goed in kwijt. Na vele omwentelingen op exotische plekken in de wereld heeft Berend het ORMIT Management traineeship gevolgd. De plek waar hij heeft geleerd snel impact te maken bij organisaties als ABN AMRO en Philips. Het was ook de plek waar Berend heeft geleerd waar hij energie van krijgt: mensen inspireren om hun werk leuker en makkelijker te maken.

Berend is nieuwsgierig, bekijkt zaken graag met een open geest – domme vragen bestaan niet – en probeert te waken voor snelle oordelen. Dit geeft mensen vertrouwen, omdat ze vanuit die opstelling weten wat ze aan hem hebben. Zijn open uitstraling en gevoel voor humor zorgen er voor dat hij mensen in beweging krijgt. Resultaat boeken met een glimlach. Dat kenmerkt Berend.

Naast zijn werk houdt Berend ook heel erg van sporten. Het liefst met een bal. Wat voor een soort bal maakt nog geeneens zo gek veel uit. Op een solide tweede plaats staat het fietsen naar de top van een berg. Dan komt Berend helemaal in een flow. Daarnaast is Berend de vinden in donkere ruimtes als een club, concertzaal of bioscoop. Om daarna weer voldaan terug te keren in het licht.

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden