Bart Hospes
Lean Consultant & trainer

Scherpe denker, durft te confronteren, energiek

Bart is een energieke en enthousiaste sfeermaker voor wie verbeteren zijn hele leven onbewust al zijn grote passie is geweest. Toen hij begin 2012 met Lean in aanraking kwam bij ProRail, besefte hij dat hij er ook nog zijn beroep van kon maken.

Bij ProRail werd het voor Bart duidelijk dat Lean Management de perfecte kapstok is om zijn verbeterdrang te structureren. In de transformatie van ProRail heeft hij zes verschillende trajecten begeleid als Lean Coach en managers en hun afdelingen geholpen om verbeteren onderdeel van hun dagelijks werk te maken. Na 2,5 jaar trainen en coachen bij ProRail én het behalen van het Lean Black Belt diploma was het tijd om in andere sectoren aan de slag te gaan.

Het uitgangspunt voor Bart is dat elk probleem verholpen en elk doel gerealiseerd kan worden. Voorwaarde is wel dat er ambitie is om ervoor te gaan. Maar ook als die ambitie lijkt te ontbreken, gaat Bart met plezier aan de slag. Hij houdt ervan om intensief met mensen op te trekken om hen uit te dagen, te enthousiasmeren en te coachen. Dit doet Bart niet alleen voor de Lean Consultancy Group, maar ook privé als mentor van studenten en als coach bij het Droomcafé. Om dit alles met energie te blijven doen, zoekt hij graag het gesprek op met vrienden over leven en geloof of stapt hij op de racefiets voor een rondje Utrechtse polder.

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden