Arjen Hoekzema
Lean Consultant & trainer

Creatief, communicatief, confronterend

Arjen heeft zich de laatste jaren ingezet voor een uiteenlopend palet aan opdrachtgevers. Van commerciële instellingen tot gemeentes en overheden. Van 2005 tot 2012 heeft Arjen verschillende posities bekleed in het continu verbeteren van DHL, waaronder het vormgeven van dit programma binnen een internationaal bedrijfsonderdeel. Naast verantwoordelijkheid voor het resultaat, behoorden de verzorging van training en coaching tot zijn kernactiviteiten. Daarmee heeft hij ruime en internationale ervaring opgedaan op sterk uiteenlopende projecten. Zowel operationeel, administratief als op het vlak van strategische samenwerking met klanten.

Arjen woont in Nijmegen en heeft de studies Bedrijfskunde (WO) en Logistiek en Technische Vervoerskunde (HBO) afgerond. Arjen is stipt, doelgericht en positief ingesteld met een enorme drive om verbeteringen te realiseren. Zijn verrassende creatieve, visuele kant komt tot uiting wanneer hij teams begeleidt op weg naar een maximaal resultaat. Zowel in zijn stijl van leiderschap als communicatie ligt het vermogen om zich aan te passen aan de behoefte van de situatie. Van werkvloer tot directiekamer. Arjen kan ingewikkelde zaken eenvoudig uitleggen en heeft geen angst om te benoemen wat het probleem is. Dat kan soms confronterend zijn. Ook staat hij altijd open als het gaat om het evalueren en bijsturen van zijn eigen aanpak.

Buiten het werk is Arjen altijd op zoek naar nieuwe spannende uitdagingen op de wielrenfiets. Uitdagingen die horen bij een groeiend gezin en het in stand houden van een bijna 100 jaar oud huis komen vanzelf op je af.Je kunt hem ’s nachts wakker maken voor een bruin café, lekker biertje en een stel vrienden die klaar zitten om een kaartje te leggen.

Whitepaper ‘We measure to improve, not to prove’

Arjen schreef een whitepaper over zijn grootste lessen van de afgelopen jaren. In vijf stappen laat hij de weg zien naar een cultuur waarin het bespreken van afwijkingen de basis vormt voor continue verbetering.

Download whitepaper >

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden