Alexander van Swinderen
Lean consultant & trainer

creatief, analytisch, sensitief, nieuwsgierig

Alexander is in dienst bij LCG als Lean consultant en trainer en onder andere één van onze RPA experts. Zijn studie industrieel ontwerpen aan de TU Delft past goed bij zijn creatieve en nieuwsgierige geest, maar als ontwerper van producten is hij nooit aan het werk geweest.

De vrijheid en kracht van verhalen trokken hem richting merkadvies en marketing. Zijn toekomstgerichte blik maakte hem direct enthousiast voor de mogelijkheden van het internet dus een carrière in online marketing was een logische stap. Met een sterke focus op resultaat op basis van harde data.

Na een jaar als surfleraar en gastheer in een ecolodge in Nicaraguaanse jungle te hebben geleefd, heeft hij een andere kant van zichzelf ruim aandacht kunnen geven. Sindsdien is Alexander steeds meer geïnteresseerd geraakt in de kracht van het combineren van de harde én zachte kant van werk.

Lean is daarmee voor Alexander een ontdekking waar hij zijn resultaatgerichtheid en constante drive om te verbeteren kan versterken juist door het respect voor de mens en de energie die effectief samenwerken oplevert.  

Alexander woont met zijn vriendin en twee jonge kinderen in Driebergen waar hij geniet van hardlopen in het bos en klussen in en om het huis. Driebergen is het nieuwe Amsterdam!

 

 

Gratis Agile inspiratiesessie?

In de gratis Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken

aanmelden