Dit is ons aanbod Agile Scrum trainingen. Wij geloven dat Agile en Scrum organisaties helpt om hun klanten de beste ervaringen te geven. En om tegelijkertijd hun medewerkers inspirerend werk te bieden. Dat maakt de wereld een stukje gelukkiger. Een Agile of Scrum training helpt je om deze filosofie goed in de praktijk te kunnen brengen.

 

Onze Agile scrum trainingen worden door deelnemers omschreven als energiek en dynamisch. Ze worden begeleid door trainers met een schat aan ervaring in de praktijk. Omdat wij geloven dat je optimaal leert als je nieuwe theorie meteen toepast, leer je door het te doen. Zodat je er gelijk mee aan de slag kunt.

 

Lees hier meer over onze Agile trainingen >

 

Agile Scrum Trainingen

 

Agile Scrum trainingen incompany

 

Wil je een Agile training op maat? Op basis van de specifieke doelen en situatie van jouw organisatie ontwikkelen wij graag een incompany training op maat. 

 

Het Agile, Scrum en Lean gedachtegoed is onze passie. Daar maken we jou en je organisatie graag deelgenoot van. Onze voorwaarde: het verkrijgen van een goed beeld van de huidige situatie in jouw organisatie. Omdat alleen zó we de beste aanpak kunnen kiezen en de impact van het programma zo groot mogelijk kunnen laten zijn. We laten onze rol in de organisatie en de invulling van het programma altijd aansluiten op de wensen en behoefte. Tegelijkertijd maken we uiteraard gebruik van de expertise en trainingen die reeds beschikbaar zijn, zoals de Scrum Master training. We noemen dat standaardisatie op maat.

 

Maak gratis kennis met Agile

In de Agile inspiratiesessie nemen we je in één middag mee door het Scrum framework en de Agile manier van werken in een waar Scrum simulatiespel: Het bouwen van een LEGO stad! Je wordt uitgedaagd om écht anders te werken dan je wellicht gewend bent door het spelenderwijs toepassen van de Agile principes. Als je dan terug komt op kantoor kan je je collega’s meenemen in wat Agile en Scrum werken inhoudt en of dit iets voor jullie organisatie is. Ook weet je welke Agile trainingen voor jou geschikt zijn.

 

Meer informatie en aanmelden gratis Agile inspiratiesessie >

Welke agile scrum training past bij jou?

Agile Scrum training kiezen

Agile trainingen

Scrum Basis Training

Een praktische manier om te leren wat Scrum is en hoe het werkt voor Scrum teams. Je leert over Scrum door het daadwerkelijk te gebruiken als team. 

2 dagen
 

Een mooie manier om kennis te maken met deze manier van continu verbeteren!

halve dag
 
 

Meer diensten

Al onze trainingen worden ook incompany gegeven. Wij passen hier “standaardisatie op maat” toe. Dit betekent dat we onze standaard trainingen altijd op maat maken naar de ontwikkelbehoeften van jouw organisatie

 
Agile Consultancy

Onder begeleiding van één van onze Agile coaches leert jouw Scrumteam in 6 sprints (gemiddeld 12 weken) hoe je je als team continu kan verbeteren.

 
Agile Consultancy

Continu verbeteren met behulp van Agile begint bij de juiste mindset. Naast snel in kunnen spelen op verandering, gaat het om zo veel meer. Onze Agile consultants helpen jouw je met de harde en hardnekkige kant van deze verandering

 
(meerdere trainingen)

Bekijk hier ons volledige aanbod op het gebied van Lean trainingen. Een prachtige aanvulling op het Agile gedachtengoed.

2 tot 6 dagen