Agile Inspiratiesessie (gratis)

In deze gratis Agile inspiratiesessie vlakbij Utrecht leren we je in 4 uur de basis van Agile en Scrum. Een mooie manier om kennis te maken met deze manier van continu verbeteren!

Ben jij nieuwsgierig naar het Agile gedachtegoed en wil je ook ontdekken hoe Agile en Scrum helpen om snel en effectief klantwaarde te leveren?

De behoefte van de klant is continu in beweging. De wereld verandert snel en daar moeten we dus op inspelen. Alleen op die manier blijf je klantwaarde leveren. Maar wat heb je nodig om aan een continu bewegende klantvraag te voldoen?

Leg de basis met het Agile gedachtegoed en de Scrum manier van werken. Het Agile gedachtegoed en het Scrum raamwerk helpen je te begrijpen dat kort-cyclisch werken de waarde levert die jouw klant verwacht. Je levert continu en in kleine stappen waarde op, waardoor je wendbaar genoeg blijft om in te spelen op een veranderende klantbehoefte.

De gratis Agile inspiratiesessie biedt jou een duidelijk beeld van wat Agile en Scrum werken is. Je leert hoe je direct jouw eerste stappen kunt zetten richting het leveren van meer klantwaarde.

Ik wil meer weten over Agile en Scrum werken!

Laat je inspireren!

 

 

Agile, Scrum… Wat is dat eigenlijk?

Agile is niet in één woord te vatten. Het woord “wendbaar” wordt vaak als vrije vertaling gebruikt om het flexibele karakter van Agile werken uit te leggen. Je reageert continu op de veranderende klantwens, doordat je regelmatig toetst of datgene wat je maakt ook aansluit bij de klantbehoefte. In plaats van dat je vooraf een gedetailleerd plan bedenkt, volgt en pas na lange tijd presenteert, werk je meer samen met klanten en andere stakeholders en benodigde partijen die nodig zijn om de verandering te realiseren. Je leert Agile te werken vooral door het te doen en te blijven leren.

Scrum is het meest gebruikte raamwerk dat onder het Agile gedachtegoed valt. Scrum biedt een vast ritme, bijvoorbeeld in een vaste timebox (sprint) van 2 weken, waarin je in kleine stappen waarde levert. Door de kortcyclische afstemming zorg je ervoor dat je steeds datgene levert wat het meest prioriteit heeft en inspeelt op de klantbehoefte.

Wil jij ook leren hoe je dit doet?

Ja ik meld mij nu aan

Trainingsdata

10 okt 13:00 - 17:00 gratis! Meld je nu aan
22 nov 13:00 - 17:00 gratis! Meld je nu aan
19 dec 13:00 - 17:00 gratis! Meld je nu aan
17 jan 13:00 - 17:00 gratis! Meld je nu aan
14 feb 13:00 - 17:00 gratis! Meld je nu aan
13 mrt 13:00 - 17:00 gratis! Meld je nu aan
24 apr 13:00 - 17:00 gratis! Meld je nu aan
12 jun 13:00 - 17:00 gratis! Meld je nu aan
28 aug 13:00 - 17:00 gratis! Meld je nu aan
25 sep 13:00 - 17:00 gratis! Meld je nu aan
29 okt 13:00 - 17:00 gratis! Meld je nu aan
04 dec 13:00 - 17:00 gratis! Meld je nu aan
 
 
 
 

Wat gaan we doen?

Met het spelen van een simulatiespel ga je het Scrum framework ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert door te doen en te reflecteren. Als LCG doen we dit met verschillende werkvormen, bevlogen trainers, anekdotes en verhalen uit de praktijk en uiteraard met een gezonde dosis humor.

We nemen je stapje voor stapje mee door de theorie en passen de principes direct toe in een leuke simulatie, zodat je ook ervaart wat werken met de Agile principes betekent.

Je krijgt alle kans om dat wat je leert te vertalen naar je eigen situatie zodat je ook ervaart wat werken met de Agile principes betekent.

Tot slot sluiten we af met een borrel!

 

 

 

 

ervaringen

Onze trainingen krijgen van de deelnemers gemiddeld een 8.5!

Wil jij ook je kennis over Agile vergroten en met nieuwe energie aan de slag gaan?

Ja graag!

Waar wordt de training gegeven?

De training vindt plaats in Conferentiecentrum in Kaap Doorn (Postweg 9, 3941 KA Doorn). Dit is de ideale plek voor onze trainingen, want het ligt centraal in het land op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier bijvoorbeeld een fijne wandeling maken tijdens de lunchpauze. Kom je met de auto of met het OV? Of wil je ook blijven slapen?
Klik dan hier voor meer informatie.

De fantastische medewerkers van Kaap Doorn zorgen voor een uitstekende lunch en de hele dag door goede koffie, verse thee, onbeperkt fruit, snoep en ook fris.

Korte checklist

Wat levert mij dit op?

  • Je weet wat het Agile gedachtegoed en het Scrum raamwerk inhoudt
  • Inzicht in mogelijke vervolgtrainingen
  • Mogelijkheden tot uitbreiding van jouw netwerk door het ontmoeten van andere geïnteresseerden

Voor wie is dit?

  • Iedereen die wil weten wat Agile en Scrum is en of dat bij hem of haar past
  • Wanneer je begint of net begonnen bent met Scrum werken en verder wil ontwikkelen
  • Voor iedereen die verandering wil creëren en realiseren

Wat leer je?

  • Wat het Agile gedachtegoed en het Scrum raamwerk inhoudt
  • Hoe Agile en Scrum wendbaarheid en klantgericht werken doet toenemen
  • Hoe je start met Scrum werken

Meld je nu aan